Babysit

15/11/2018 : Alle goede dingen bestaan uit 3 ;-) Ten eerste : ik mag mijn 51e levensjaar inzetten. Gisteren mijn allerlaatste uren als 50'er doorgebracht in concertzaal 'De Vooruit' in Gent, een throw back in time moment van jewelste. Pavlov's dog trad er op en zong hun ganse Pampernel Menial (uitgebracht in '76) plaat. 30 jaar jonger plots ;-) Ten tweede : mijn allereerste flatcoatdame werd 11 jaar geleden geboren. Ze is mijn allermooiste verjaardagsgeschenk ooit. Bailey, she is part of me. Ten derde : onze uitstap naar Hamburg drie weken geleden wierp vruchten af. Hondjes kregen deze morgen later dan anders te eten. Gun-Gun had geen trek. Voor het eerst dacht ik : 'Ja, ze is zwanger.' Een uur later werd deze prille gedachte bevestigd door een echografie. Gun-Gun en Tiger mogen zich trotse ouders 'to be' voelen. Gun-Gun is vandaag de dag nog een slanke deerne, ze weegt 28,5 kg. We hebben nog 6 weken te gaan ;-)

En er staan echt 11 kaarsjes op de taart ! Kreeg ze cadeau van Annemie. Er stak lekkers in. Om te delen met de andere meiden natuurlijk ;-)

14/11/2018 - 27/10/2018 : Dit stukje komt nog ...

26/10/2018 : En opnieuw op de baan. Naar Lierop in Nederland. Weekend flatcoatfun. Vier QTPies en 1 Qat-girl met bijhorend gezin samen op stap. Voor heel veel leute en dito gezellige tijd. 

25/10/2018 : Dag van terugrit naar huis. Maar eerst nog een keer bij Marita en Bernd langs. Ja, we willen erg graag Gun-Gun en Tiger nakomelingen ;-) Een 'tangle'beeld 17 minuten lang. Van 9h11 tot 9h28. Nog wat babbelen. Een laatste knuffel met Tiger en Birdie - die overigens een zus is van Ice, een ex-schoonzus ;-) van Gun-Gun dus. En we konden richting België rijden. We deden er langer over dan in het doorgaan. Merci Nathalie om mij te vergezellen. Een intense volgeladen vierdaagse. Blij dat ik die met jou kon delen.

24/10/2018 : Wo ein Wille ist, ist auch ein Weg. Bij de tweede poging gisteren vonden de twee elkaar binnen de minuut. Zo ook deze ochtend. Slechts het tuinhek scheidde hen. Ze keken elkaar vol goesting aan en eenmaal 'bij' elkaar, ook gelijk 'in' elkaar. We hadden afgesproken om 9h30. Om 9h29 stonden Gun-Gun en Tiger gekoppeld. Tot 9h54. Mooi weer vandaag ;-) Bernd vond dat Gun-Gun bij hen moest blijven opdat Nathalie, ik en de andere twee dametjes een ganse dag op toeristieke tour konden. Hij wandelde ons opnieuw tot aan de metrohalte. Een ware gentleman. Met een gerust hart lieten we Gun-Gun achter.

Bullet en Thumbs zijn trap-, roltrap-, metro-, lift-, bus-, boot-, veerboot-, city-, bar- en restaurantproof. Die laatste twee waren ze nu wel al ;-) We hingen de toeristen uit. Gewoon heerlijk ! Het winkelcentrum was niet echt aan ons besteed. Logisch dat we er even doorgelopen hebben. Maar ons leek het plezanter om een uur op het water door te brengen, om te gaan lunchen in de Portugese wijk, om te flaneren aan de Fischereihafen - thanks Sabrina and Elsbe for all your tips - en om de Reeperbahn af te stappen. Dank je Florre om ons de Ratskeller aan te bevelen. Was er zalig aperitieven met sekt. Dank je Melodie voor de supertip wat diner betreft. Onze ogen waren véél groter dan onze maag ;-) 

'One kiss is all it takes falling in love with me'. Dit in combinatie met het meest romantische (and most expensive) terras van Hamburg om je liefdespartner mee naartoe te nemen volgens onze Engelstalige rondvaartbootgids. Zal het ook voor pupjes zorgen ? Dat is voorlopig nog een groot raadsel.

23/10/2018 : De vonk was er meteen. Zowel Gun-Gun als Tiger wilden ineenstrengelen. Maar beiden gingen te hevig in hun spel op. Tiger wordt er weldra 8. Rustig aan, jongen. Even bekomen van alle sensuele prikkels. Besloten werd om hen in de namiddag nog eens samen te laten. Daar we slechts één metro van het centrum verwijderd waren, vertrouwden we Gun-Gun toe aan de goede zorgen van Marita en haar man terwijl Tiger 'nen grote tuk' kon doen. Hamburg, een prachtige stad. Het regende alleen een beetje veel ...  

22/10/2018 : Om 11h bloedafname. Resultaat zou da doorbellen in de namiddag. Vertrokken om 13h38. Spannend. De route naar Hamburg verliep redelijk vlot. Tuurlijk hadden we een paar 'Baustelle' en enkele keren vertraagd verkeer. Maar dat is tegenwoordig normaal toch. Onderweg bericht dat de progesteronwaarde 7,69 ng/ml was. We mochten ons dus aan het oorspronkelijk plan houden : 23, 24 en 25 oktober, de verhuisdagen van vele zaadcellen naar enkele eicellen.

21/10/2018 : Het begin van dit dagboek op de vooravond van ons afreizen naar Hamburg. Gun-Gun werd loops op 10 oktober. Omdat er een wegennet van 655 km lang de twee lovebirds scheidt, zijn we op tijd beginnen bloed prikken. Op dag 8. Voorbije woensdag. De progesteronwaarde kon nog niet eens opgemeten worden. Gaf mij geruststelling. Want ik wou graag dat we pas morgen moesten af te reizen hebben. We, als in Nathalie en ik. Nathalie heeft nog te werken morgenochtend. Maar vanaf dan is ze een paar dagen vrij. Het zou natuurlijk superleuk zijn als we samen zouden kunnen vertrekken. Gisteren opnieuw bloed geprikt : 2,75 ng/ml. Joepie ! Het stond toen vast dat we met vijf lady's op stap mogen. Nathalie en ik, Gun-Gun, Bullet en Thumbs. Morgenochtend nog een bloedafname om helemaal goed ingelicht te zijn over hét beste samensmeltmoment. We reizen op Gun-Guns 13e dag van loopsheid. Wellicht worden dinsdag, woensdag en donderdag hun liefdesdagen. Ik hou jullie hier wederom 'natürlich' op de hoogte.